PRVI VTIS JE ODLOČILEN

Zato je vsaka Fletna spletna stran narejena tako, da navduši na prvi pogled.

 

Vaša spletna stran je največkrat vaš prvi stik s potencialnimi kupci, zato poskrbite, da bo njihov PRVI VTIS navdušujoč in nepozaben. Tako boste pridobili zaupanje obiskovalcev in povečali njihovo zanimanje za vaše izdelke ali storitve. Tudi vaši obstoječi kupci se bodo na vašo Fletno spletno stran radi vračali.

 

 

PROFESIONALEN IN UNIKATEN IZGLED

Izgled vaše spletne strani mora odražati podobo vašega podjetja in njegove vrednote. Obenem pa mora biti stran pregledna, enostavna za iskanje ter prodajno usmerjena. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo vaša spletna stran zadostila vsem zgornjim kriterijem in tudi morebitnim vašim posebnim željam.

Da nam bo to uspelo, vas prosimo za vašo kratko predstavitev. Kliknite TUKAJ.

 

 

CENOVNO UGODNI PAKETI

Cena spletne strani je sestavljena iz začetne investicije in mesečnega najema, odvisna pa je od obsega vsebin, števila tipskih podstrani in orodij, ki jih želite uporabljati. Med tremi paketi lahko izberete optimalnega za vaše podjetje. CENIK.

 

 

HITRA IZDELAVA

Vaša unikatno Fletno stran vam izdelamo v 5 delovnih dneh od potrditve naročila. Vse, kar potrebujemo od vas, je kratka prestavitev vašega podjetja, ki jo lahko oddate TUKAJ.

 

 

VSE NA ENEM MESTU

Pri nas lahko na enem mestu uredite vse potrebno, da bo vaša spletna stran zaživela v najkrajšem možnem času. Poleg izdelave spletne strani bomo poskrbeli tudi za nakup vaše domene (spletnega naslova strani) in zakup gostovanja (prostora na strežniku, kjer bodo naloženi podatki za vašo spletno stran).

ENOSTAVNO UREJANJE VSEBINE

Fletna spletna stran vam omogoča enostavno urejanje in dodajanje vsebin preko prijaznega uporabniškega vmesnika v slovenskem jeziku. Preden jo boste začeli uporabljati, vas bomo seznanili z vsem, kar morate vedeti za uspešno delo z vmesnikom, ter opremili z nasveti za učinkovito ažuriranje strani.

 

 

PRIJAZNA PODPORA IN VZDRŽEVANJE

Na naše strokovnjake se lahko vedno zanesete. Kadarkoli vam bodo z veseljem pomagali rešiti morebitne težave in odgovorili na vprašanja, povezana s spletno stranjo. Enostavno, pokličite nas po telefonu ali nam pišite po e-pošti. Na vašo željo lahko za vas tudi vsebinsko urejamo in ažuriramo spletno stran.

 

 

OPTIMIZACIJA ZA ISKALNIKE

Poskrbeli bomo, da bo vaša spletna stran vedno prikazana na prvi strani v iskalnikih kot so Google, Yahoo, Bing, Najdi.si in drugih.

 

 

DODATNE PRODAJNE STORITVE

Za dodatno pospeševanje prospeševanje prodaje lahko za vas izvedemo Google AdWords kampanje (oglaševanje na Googlu s ključnimi besedami), e-mailing kampanje (pošiljanje promocijskih sporočil na vašo bazo e-naslovov ter sledenje reakcijam prejemnikov), oglaševanje na Facebooku ali akcije pridobivanja baze e-naslovov potencialnih strank (za nadaljnje pošiljanje promocijskih sporočil).

 

 

NAROČI SPLETNO STRAN